06 Aralık 2017 Çarşamba 14:15
Genel Müdür Yardımcısı Aslay’dan Soma’da inceleme

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Soma ilçesini ziyaret ederek, Akçaavlu, Karacakaş ve Ularca mahallelerinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi’nin ardından başlattığı 154 Mahalle Projesi ile il genelinde alt ve üstyapıları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Soma’da yürütülen çalışmaları incelemek amacıyla ilçeyi ziyaret etti. Öncelikle Soma ilçe merkezine su temin eden Aksu mevkiinde bulunan cazibeli su kaynağında incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Aslay’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İlçe Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Yıldırım ve MASKİ İlçe Şefi Sıtkı Konyalı eşlik etti. Ardından 154 Mahalle Projesi çalışmalarının sürdüğü Akçaavlu ve Ularca mahallelerindeki çalışmaları inceleyen Aslay, muhtarlar ve vatandaşlarla da sohbet ederek talepleri dinledi. Aslay son olarak, 101 Mahalle Projesi’yle altyapı yenilemeleri tamamlanarak üstyapı çalışmalarının sürdüğü Karacakaş Mahallesi’ni ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “MASKİ olarak mahallelerimizin altyapı sorunlarını gidermek için hizmetlerimize son hızla devam ediyoruz. Soma ilçemizde yürüttüğümüz alt ve üstyapı çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahallelerimizi sağlıklı altyapılara kavuşturmak adına yoğun mesai harcıyoruz. MASKİ olarak altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra parke taşı döşeme işlerimiz de başlayacak ve mahallelerimiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.