23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:07
Gediz Kavşağı’na bayram düzenlemesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, günde yaklaşık 30 bin aracın kullandığı Gediz Kavşağında bayram sürecinde olası sıkışmaların yaşanmaması amacıyla düzenleme çalışması başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ve Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Gediz Kavşağı’nda bayram süresince yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Daire Başkanlarına, Şube Müdürleri Kurtuluş Kuruçay ile Serdar Akçam da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, “Günde yaklaşık 30 bin aracın kullandığı Gediz Kavşağı’nda bayram sürecinde sıkışmalar oluyordu. Bunun önüne geçebilmek amacıyla Gediz Kavşağı’nın İstanbul istikametinden İzmir istikametine giden ve Turgutlu istikametinden yine İzmir istikametine giden bölümünde kavşak düzenleme çalışmasına başladık. Trafik güvenliğini ve konforunu sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmayla sıkışmaların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Cuma günü itibariyle çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın kavşakta olası bekleme sürelerini en aza indirgeyerek seyahat etmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.