07 Kasım 2017 Salı 16:38
Elektrikli otobüslerin rengini Manisalılar belirleyecek

Kent içi ulaşımda modern sistemleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu elektrikli otobüslerin rengini Manisalıların belirleyeceğini açıkladı. Manisalılar, www.manisa.bel.tr adresinde yer alan ankete katılarak kırmızı, sarı, mavi ve yeşil renkler arasında seçim yapabilecekler.

Manisa’da hizmet verecek olan çevre dostu elektrikli otobüslerin rengini Manisalılar belirleyecek. Önümüzdeki yıl içerisinde şehir içerisinde hizmet verecek olan modern otobüslerin rengini seçmek isteyen Manisalıların tek yapması gereken, www.manisa.bel.tr adresinde yer alan ankete katılarak kırmızı, sarı, mavi ve yeşil renkler arasında seçim yapmak. Belirlenen güzergâhlarda hizmet verecek olan çevre dostu elektrikli otobüslerin renk seçimini Manisalılara bıraktıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Halkımız hangi rengi tercih ederse, yeni otobüslerimiz o renk olacak. Otobüslerin rengini halkımızın tercihine bırakıyoruz. Çıkacak anket sonuçlarına göre rengi belirlenecek olan elektrikli otobüslerimiz, 2018 yılı içerisinde Manisa caddelerinde halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

OSB’ye işçi taşıyacak

Manisalıların rengini belirlemesiyle birlikte önümüzdeki yıldan itibaren hizmete başlaması planlanan elektrikli otobüsler OSB işçilerine de hizmet verecek. İlk etapta üç bin işçiyi OSB’ye taşımayı planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yaşanan servis yoğunluğunun da önüne geçmeyi planlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.