19 Aralık 2017 Salı 14:51
Doğuca Mahallesinin hidrofor tesisi yenilendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Akhisar’ın Doğuca Mahallesi’nde bulunan hidrofor tesisini yenileyerek vatandaşlara daha kesintisiz ve basınçlı su temini sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların kesintisiz ve yeterli içme suyu tüketmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Doğuca Mahallesi’nde yer alan hidrofor tesisinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde tesisin hidrofor kazanı ve elektrik panosu yenilendi. Ayrıca tesisin iç ve dış cephe boyamaları da MASKİ ekipleri tarafından yapılarak, daha sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşturuldu. Tesiste yapılan iyileştirme çalışmaları sayesinde Doğuca mahalle sakinlerine yeterli basınca sahip içme suyu ulaştırılması sağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.