21 Eylül 2017 Perşembe 15:52
Büyükşehir Manisa’nın geleceği için yatırımlara devam edecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrolarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 2017 yılında geride kalan sürede hayata geçirilen projelerin değerlendirildiği toplantıda, 2018 yılı için yapılması planlanan projelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin her tarafında çalışma içinde olduğunu aktaran Başkan Ergün, “Çok şükür sahada çok işimiz var. 30 Büyükşehir’in arasında yatırım itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak muazzam bir ivme içerisindeyiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa’nın uzun yıllar boyunca yaşadığı sorunları bir bir ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesinde, hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirme toplantıları gerçekleştiriliyor. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrolarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 2017 yılında geride kalan sürede hayata geçirilen projeler ile 2018 yılında yapılması planlanan projeler de görüşüldü. Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yaklaşık 8,5 senedir görevde olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, “Büyükşehir olmamızın ardından sorumluluk alanımız büyüdü. Ancak aynı zamanda icraatlarımız da büyüdü. Her şeyden önce Büyükşehir olmamızın ardından geride kalan 3,5 yıllık süre içerisinde yeni yapılanmanın getirdiği sıkıntıların aşılması ve 17 ilçemizde yapılanmanın tamamlanması nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Çok şükür sahada çok işimiz var”

Yaz sezonunun geride kaldığını aktaran Başkan Ergün, “Bundan sonraki süreçte de sahada çok daha etkili bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz bir ekibiz. Ekip olarak iyi çalışırsak ve sonucunda vatandaşlarımızdan bir ‘Allah razı olsun’ karşılığını alırsak ne mutlu bizlere. Hepimiz üzerimize düşeni en iyi şekilde gerçekleştirip, vatandaşlarımızı kucaklayıcı bir şekilde çalışmalıyız. Çok şükür sahada çok işimiz var. 30 Büyükşehir’in arasında yatırım itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak muazzam bir ivme içerisindeyiz. Hemen hemen bütün ilçelerimizde yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam ediyor. Yaptığımız hizmetlerde eksiklikler varsa bunları sahada tespit ederek, çalışmalarımızı ivedi bir şekilde hayata geçirmeliyiz” diye konuştu.

“İlçelerimize ziyaretler yapacağız”

Asfalt noktasında çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Ergün, “Asfalt atılan ve alt yapısının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı döşenen bölgelerimize önümüzdeki süreçte bizzat benim de katılımımla ziyaretler yapacağız. Ekip olarak çok daha fazla çalışmalıyız. Ulaşım noktasında da ilçelerdeki dönüşümlerimiz bitti. Önümüzdeki 3 aylık süre içerisinde en önemli projelerimizden bir tanesi elektrikli otobüs. Onun da bu ayın sonunda ihalesi gerçekleştirilecek. Bütün daire başkanlıklarımızla sahada olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmeye devam etmeliyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.