Editör
Editör
19 Aralık 2017 Salı 13:32
Bozyaka’dan gazetemize ziyaret

Gazetenin faaliyetleri hakkında Haber Müdürü Aytaç Kumbaracıoğlu’ndan bilgi alan Bozyaka, amaçlarının yeni yönetim ile basını tanıştırmak ve kaynaştırmak olduğunu söyledi.

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmede de bulunan Bozyaka, ilçe kongrelerinin tamamlandığını ve Manisa merkez ilçe tarihinde ilk kz bir bayan ilçe başkanı seçildiğini hatırlattı.

Manisa’da genç ve aktif kadroların işbaşına geldiğini kaydeden Bozyaka, “Manisa’nın 17 ilçesinde bu değişimi görebiliriz zaten, birkaç ilçe dışında başkanlar değişti, yenilendi. Bunun sebeplerinden bir tanesi önümüzdeki 2 yıl içerisinde 4 seçim görecek olmamız. Bir yerel seçim, bir hatta iki tur Cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir de mlletvekili seçimi. Bu 4 seçime de dinamik yapının eşlik etmesi lazım. İlçe yönetimleri ve başkanları bu yüzden yenilendi, değişti. Gençleşmenin yanı sıra kadınların da önü açıldı. Aynı şey il başkanlığı seçimi için de, Halil Başkanımızın dışında yeni bir aday daha var. Kim kazanırsa kazansın CHP için önemli bir kazanım olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Manisa’da birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bozyaka, vatandaşların kavgacı yaklaşımı benimsemediğini ve sevmediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.