15 Kasım 2017 Çarşamba 17:13
Bozarmut Mahallesinde kilit parke çalışması

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Bozarmut Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hattını yenilemesinin ardından başladığı kilit parke döşeme çalışmasını da noktalayarak mahalledeki dönüşümü tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Bozarmut Mahallesi’nde altyapı çalışması tamamlanan içme suyu şebeke hattı ve su deposu sayesinde, vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin ederken kanalizasyon çalışmalarını da eksiksiz bir şekilde tamamladı. Mahalleye kazandırılan toplamda 3 bin 400 metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattının ardından 7 bin metrekare kilit parke döşeme işlemi de sona erdi. Uzun yıllar kullanabilecek alt ve üstyapı çalışmalarını son hızla tamamlayan MASKİ, Bozarmut Mahallesi’nde 500 kişilik fosseptik imalatına başlayacak. MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnun olduğunu söyleyen Bozarmut Mahalle Muhtarı Osman Cüce, “Yapılan hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Sağlıklı ve kaliteli suyu bize ulaştırdılar. Mahallemizin alt yapısını yenilediler. Parke taşlarıyla da mahallemiz daha düzenli ve görünümü güzel oldu. Eskiden yaşadığımız sıkıntılar çok kısa bir zamanda giderildi” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.