21 Mart 2017 Salı 16:43
Bilal Erdoğan’dan belediye başkanlarına ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyesini ziyaret etti.

TÜGVA Manisa şubesinin açılışı için Manisa’ da bulunan TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamlarına ziyaret etti. Erdoğan ve Emanet ilk ziyaretlerini Başkan Çelik’e gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Erdoğan ve Emanet’e TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan en iyi yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Çelik “TÜGVA ve diğer noktalarda ki büyük katkılarınızı bizlerde yakından takip ediyoruz. Bizde burada Şehzadelerin kurucu Belediye Başkanı olarak, arkadaşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte şehrimizin insanlarına hizmet etme çabasındayız. Biz en büyük yatırımın park ve bahçe değil de özellikle insana ve gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu bağlamda da eğitime ve insan yetiştirmeye yönelik çalışmaları çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

Geçmişi ile barışık şuurlu bir genç neslin yetiştiğini ifade eden TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ise “Hamdolsun ki gerçekten de daha şuurlu geçmişiyle barışık bir genç nesil yetişiyor. Gençlerimizi nasıl daha iyi donanımlı kılabiliriz, ufuklarını açacak, yapmak istediklerini yapabilir kılacak destekler verebiliriz. Bu noktada STK’larımızın kamu kurumlarının ve Belediyelerin desteğine ihtiyaçları var. STK’lar gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri için aracı olacaklar. TÜGVA’nın da bu alanda çok çeşitli çalışmaları var. İnşallah açılan temsilciliklerimiz de Anadolu’nun her tarafında bu tür etkinliklerin yapılamasını sağlayacak” diye konuştu.

Başkan Çerçi, Erdoğan’ı ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Başkanı İsmail Emanet ve yönetim kurulu üyelerini makamımda ağırladı. Ziyarette TÜGVA Manisa İl Başkanı Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri hazır bulundu. Bilal Erdoğan’ı makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Çerçi, TÜGVA yönetimine belediye çalışmalarını anlatırken gençlere yönelik hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Çerçi, Bilal Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hat sanatından seçkin örneklerinin sergilendiği tablo ve mesir sepeti hediye etti. TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ise Belediye Başkanı Çerçi’ye teşekkür ederek belediyenin projelerini yakından takip ettiklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.