29 Eylül 2017 Cuma 15:08
Bayrak ve Atatürk sevgisini duvara işledi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Atatürk hayranı bir vatandaş komşularının da yardımıyla evinin duvarına bayrak ve Atatürk resmi çizerek, ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü işledi.

Sarıgöl Konak Mahallesi Yukarıkoçaklar Caddesinde oturan Haşim Acar, evinin dış duvarına iki günde bayrak ve Atatürk resmi çizerek Atatürk’ün ’Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir’ sözünü işledi.

Atatürk’ü çok sevdiğini bu nedenle evinin caddeye bakan dış duvarına mahalle sakinlerinin de yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdiğini belirten Haşim Acar, "Ben Atatürk’ü ve bayrağımızı çok seviyorum. Bu nedenle caddemizde bulunan komşularımın da rızasını alarak evimin caddeye bakan dış duvarına caddedeki arkadaşların da yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdim. Atatürk’ün ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü yazdım. Çalışmamı şablon hazırlayarak iki günde tamamladım. Zaten evimde gazete kağıtlarından vazo, kapı çelenkleri, gibi çeşitli süs eşyaları da yapıyordum. Duvara yaptığım çalışmam da çok beğenildi." dedi.

Konak Mahallesi, Yukarıkoçaklar Caddesi üzerindeki evinin 13 metrelik dış duvarına yapılan çalışmanın gelip geçenlerin de dikkatini çektiğini belirten Acar, "Yeni nesillere de örnek bir çalışma yaptım. Çok mutluyum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.