20 Eylül 2017 Çarşamba 15:17
Başkan Şirin şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Derbent Çamlık Köftecisi’nde gerçekleşen yemeğe, Turgutlu Kaymakam Vekili Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Garnizon Komutanı Personel Albay Kenan Peşternik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gülten Karagöz, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil ile Şehit ve Gazi Aileleri katıldı. Yemeğe katılan misafirler ile yakından ilgilenen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Rabbim bu birliğimizi ve bütünlüğümüz bozmasın. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi yüce Allah nasip etsin” dedi. Akşam yemeği İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan tarafından okunan dua sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.