30 Eylül 2017 Cumartesi 15:19
Başkan Şirin, Makedon göçmenlerini ağırladı

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ve Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özduman, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Başkan Şirin’e saat ve göçmen ezgilerinden oluşan CD ve hediyeler takdim eden Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Deniz, “1,5 yıldır dernek yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyoruz. Sosyal aktivitelerin yanı sıra, kültürel bir çok faaliyetlerde bulunduk. Bugünlere kadar başımız dik alnımız ak geldik. Sizin gibi alçak gönüllü, güler yüzlü, mütevazi ve Balkan kökenli bir başkanımızla tanıştığımız için çok mutluyuz. Sizlerin kültüre ve sanat verdiğiniz değer doğrultusundaki çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz. Bizleri kırmadınız, ağırladınız. Geldiğimiz günden görevi devredeğimiz güne kadar mücadelemizi sürdürmek amacındayız. Sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum en kısa zamanda Manisa’da sizleri ağırlamaktan onur ve gurur duyarım” dedi.

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Deniz’e teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Şirin ise “Gönül güzelliğinizi dilinizle yansıttınız. Ben de bu nazik ziyaretiniz için sizlere ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Burada bir Belediye Başkanı olarak değil sizden biri olarak konuşuyorum. Ben de Balkan kökenli bir aileden geldiğim için sizin gibi hemşehrilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum. En kısa zamanda inşallah Manisa’da da birlikte oluruz” şeklinde konuştu.

Dostane bir şekilde geçen ziyaretin ardından Eyüp Deniz, Başkan Şirin’e saat, takvim ve ve göçmen ezgilerinden oluşan CD ve hediyeleri takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.