17 Aralık 2017 Pazar 12:40
Başkan Kayda: "Salihli modern bir şehir haline gelecek"

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapımı süren projeleri yerinde inceledi. Başkan Kayda projelerin hayata geçmesiyle Salihli’nin modern bir şehir görünümüne kavuşacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte Avar ve Şüheda Caddelerinde devam eden yağmur suyu çalışmalarında incelemelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Menderes Caddesinde Fen İşleri ekiplerince yapılan asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Salihli Belediyesi tarafından Atatürk Caddesinde başlatılan prestij cadde düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Kayda, devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Salihli’ye kazandırılacak olan Masal Ormanı Parkı inşaatını da gezen Başkan Kayda, proje çalışmalarında sona doğru gelindiğini belirterek en kısa zamanda hizmete açılacağını söyledi. Şehir merkezinde çalışmaların dört bir koldan devam ettiğini ifade eden Başkan Kayda, “Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntılara gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalar bittiğinde Salihli, prestij caddeleriyle birlikte modern bir şehir haline gelecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.