14 Aralık 2017 Perşembe 13:13
Başkan Karaçoban’dan çalışmalara yerinde inceleme

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, kaldırım, yol ve asfaltı ile konforlu bir yola kavuşacak Caberburhan mahallesinde incelemede bulundu.

Alaşehir Belediyesi ilçe merkezinde ve mahallelerde sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kaldırım, yol ve asfaltı ile konforlu bir yola kavuşacak Caberburhan Mahallesinde incelemede bulundu. Mahallede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaçoban, vatandaşların taleplerini de aldı. Caberburhan mahallesinde yapımı süren yolun hayırlı olmasını dileyen Başkan Karaçoban, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli seyahati için yatırımlarının sürdüğünü ifade etti. Karaçoban, "Ben yol konforunun bozulması sebebi ile sıkıntı çeken, toz ve çamur nedeni ile sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak biz doğru projelerin altına doğru şekilde imza atmak zorundayız. Kendi ikbalimizi bir kenara bırakıp Alaşehir’imizin ve yeni mahalle olan her köşesinde kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.