06 Aralık 2017 Çarşamba 11:33
Başkan Karaçoban’a seymenli karşılama

Kırsal mahalleleri sürekli ziyaret eden, eksikleri yerinde görerek mahalle halkının sorunlarını dinleyip çözüm üreten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Göbekli Mahallesi ziyaretinde dillere desten bir şekilde karşılandı. Seymen ekibi tarafından karşılan Başkan Karaçoban mahalle halkından da büyük ilgi gördü.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın Göbekli Mahallesindeki ziyaretinde mahalle sakinleri Başkan Karaçoban’ı seymenlerle karşılayarak sürpriz yaptı. Mahalle sakinleriyle karşılıklı oynayan Başkan Karaçoban yaptıkları hizmetlerin mahalle sakinleri tarafından da takdir edildiğini görmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Mahalledeki vatandaşların yoğun sevgi gösterileri altında karşılanan Başkan Karaçoban mahalle sakinleriyle sohbet ederek, isteklerini ve dertlerini dinledi. Başkan Karaçoban, çocuklarla da zaman geçirmeyi ihmal etmezken, mahalle ziyareti sırasında Başkan Karaçoban’a meclis üyesi Cevdet Erim, Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu ve birim müdürleri eşlik etti.

Özellikle kırsal mahallelerdeki yılların biriken sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Karaçoban yaptıkları çalışmalarla ilçe merkezindeki mahallelerle kırsal bölgelerdeki mahalleleri eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını söyledi. Başkan Karaçoban mahalle ziyaretlerinin ve yapılan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.