06 Temmuz 2020 Pazartesi 17:34
Bakan Pakdemirli’den Gelibolu yangınıyla ilgili açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Gelibolu Yarımadasındaki yangınla ilgili Manisa’da açıklamalarda bulundu. Helikopter filosunun önemli bir kısmının bölgede olduğunu kaydeden Bakan Pakdemirli, yangına 20 helikopter, 2 amfibik uçak, 7 dozer ve 400 personelle müdahalede bulunulduğunu kaydetti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Gelibolu Yarımadasındaki orman yangınıyla ilgili gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Bakan Pakdemirli, “Saat 15. 00 itibariyle müdahale edildi. 20 helikopter yangın alanında. Helikopter filomuzun önemli bir kısmı bölgede. 2 tane amfibik uçak, 107 arazöz, 7 dozer ve 400 personelle müdahale ediyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

(SC-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.