15 Ocak 2018 Pazartesi 14:18
AK Parti’li Özdağ’dan Saruhanlı’ya doğalgaz müjdesi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı’nın da aralarında bulunduğu Manisa’da 9 ilçeye 2018 yılı içerisinde doğalgaz hizmetinin geleceğini bildirdi.

Milletvekili Özdağ, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette çeşitli konular ele alındı.

Özdağ, burada yaptığı konuşmada Manisa’da 9 ilçenin 2018 yılı sonuna kadar doğalgazla buluşacağının müjdesini vererek şunları kaydetti:

"Saruhanlı, Ahmetli, Gölmarmara, Soma, Salihli, Kula, Kırkağaç, Alaşehir, Gördes ilçelerimize 2018 sonuna kadar kademe kademe doğalgaz gelecek. Bu konuda Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanımız Berat Albayrak’a teşekkür ediyorum. Daha önce bir açıklama yapılmış ve Manisa’da 4 ilçeye doğalgaz geleceği ifade edilmişti. Bu açıklamada eksiklik olduğunu gördük ve diğer ilçelerde sıkıntı yaşadık. Daha sonra bakanımızla görüştük. Bakanımız da bize bu 9 ilçenin 2018 yılında doğalgazla tanışacağı müjdesini verdi. Ben Enerji Bakanımıza, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün Manisalılara ve 9 ilçemize hayırlı olsun."

Başkan Yaralı ise doğalgaz hizmetini Saruhanlı’nın özlemle beklediğini ifade ederek, verdiği müjdeli haberinden dolayı Milletvekili Özdağ’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.