Aytaç Kumbaracıoğlu
Aytaç Kumbaracıoğlu
14 Kasım 2019 Perşembe 18:11
Otomotiv sektöründe 45 yıllık güven

Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardan beri oğulları Mithat ve Berker Dilşen’le birlikte araç bakımı hizmeti veren Aziz Dilşen, Manisalıların oldukça yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Dilşen ailesi, otomotiv sektöründeki büyümesini de dün gerçekleştirdi.

Aziz Usta’nın oğullarından Berker Dilşen ve eşi Asiye Dilşen, yeni işletmelerinin açılışını yaptı. Renault ve Dacia marka araçların yedek parçalarının satışının yapılacağı yeni dükkan, Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde hizmete girdi.

Açılışa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa Esnaf Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Yunusemre Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Manisalı işadamları ve Aziz Dilşen’in yakın dostları olan Arif Koşar, Hayrullah Solmaz, Mehmet Baylan, Yaşar Coşkun, Abdullah Taşkan, Alizor Cesur, Mehmet Turan, Vedat Sarı, Doğan Göde, Dilşen ailesinin bireyleri, akrabaları, yakınları, dostları ve sevenleri ile sanayi esnafının pek çoğu katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yaptı. Aziz Dilşen’in Manisa’da çok uzun yıllardır hizmet verdiğinin altını çizen Başkan Çerçi, esnaflığın zorluklarına dikkat çekerek, Dilşen ailesinin yıllardır bu zorlukların üstesinden geldiğine vurgu yaptı. Genç çift işletmeciler Berker ve Asiye Dilşen’e hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunan Başkan Çerçi, konuşmaların ardından kurdeleyi katılımcılarla birlikte kesti ve Dilşen ailesine hayırlı müşteriler temennisinde bulundu.

Aziz Dilşen, oğulları Berker ve Mithat Dilşen ilen gelini Asiye Dilşen, misafirleriyle tek tek ilgilenirken tüm davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dilşen Oto Renault ve Dacia yedek parça dükkanı Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde uygun fiyatlarıyla Manisalıların hizmetine girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.