İsmail Burak Koşar
İsmail Burak Koşar
20 Ocak 2017 Cuma 11:47
Kadın yöneticilere teknoloji semineri

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” kapsamında ülke genelinde düzenlenen seminerlerin onbirincisi Manisa’da, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonu’nda kadın girişimcilerin katılımı ile gerçekleşti. 

Celal Bayar Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tülin Canbay’ın moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde, kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerinin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve finansman destekleri konularında bilgi verildi.

TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Aksoy’un açılış konuşmasını yaptığı seminerin ilk bölümünde kadın girişimci ve yöneticilere,  “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” anlatıldı. Ayrıca işletmelerini analiz ederek farklı bir bakış açısıyla gözlemleyebilecekleri, programa özel olarak geliştirilen ‘İşletme Merceği’ hakkında da detaylı bilgi verildi. Seminer boyunca katılımcı kadın girişimci ve yöneticiler, birbirleriyle tanışarak ortak bir platformda iş ağı geliştirme şansı da yakaladılar. Haber Merkezi

Son Güncelleme: 20.01.2017 14:59