Editör
Editör
10 Nisan 2019 Çarşamba 10:35
Devlet mükellefine sahip çıkıyor

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Haftası kapsamında vergi borcunu düzenli ödeyen, borcu olmayan, yüksek derecede vergi veren ve uzun yıllardır kaydı olan mükelleflerine nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Manisa Mesir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Halim Özgen, Servis Şefi Faruk Çiftçi ve Gelir Uzmanı Nurgül Tutal; Berre Hayvancılığı ziyaret etti.

Berre Hayvancılık Yönetim Kurulu Başkanı Arif Koşar ve Başkanvekili İsmail Burak Koşar’ın ağırladığı heyet, çiçek takdiminde bulundu. Devletin; vergisini ödeyen ve vergi bilincinde olan mükelleflerine sahip çıktığını kaydeden Mesir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Halim Özgen, bu kasamda uzun yıllardır vergisini düzenli ödeyen Berre Hayvancılık’ı ziyaret ederek teşekkür etmek istediklerini belirtti.

Beydere’deki Berre Hayvancılık tesislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan Özgen, “İnsan sevgiyle devlet ise vergiyle ayakta kalır” diyerek verginin önemini anlattı ve Manisa Vergi Dairesi olarak sorumluluklarını yerine getiren mükelleflere teşekkürü borç bildiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Vergi Dairesi heyeti Berre Hayvancılık tesislerini gezdi. Berre Hayvancılık Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Burak Koşar da tesis hakkında heyete bilgiler verdi. Koşar, devletin gülen yüzü olan bu ziyaretlerle mükelleflerin müteşekkir olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.