25 Ağustos 2017 Cuma 09:33
Üzüm ile ilgili proje gerçekleştirilecek

Manisa’nın Salihli ilçesinde Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteği ile gerçekleştirilen kümelenme eğitimi sonunda bölgenin en önemli ihracat ürünü olan üzüm ile ilgili proje geliştirilmesi kararı alındı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın(TSO), Manisa Celal Bayar Üniversitesi(MCBÜ) ile birlikte Zafer Kalkınma Ajansı’ndan (ZEKA) aldığı proje desteği ile gerçekleştirilen 4 günlük kümelenme eğitimine katılanlara katılım belgesi verildi.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın kabul ettiği proje kapsamında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda düzenlenen eğitime farklı meslek gruplarından yaklaşık 30 kişi katıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak projesi olan Salihli Envanteri hazırlama çalışmasının ilk ayağı olarak gerçekleştirilen 4 günlük eğitim ise Prof. Dr. İsmail Üstel tarafından verildi. Eğitime ise Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber, Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Çağrı Duygu, Salihli Ziraat Odası Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Salihli Meslek Yüksekokulu ve Salihli Kiremit ve Tuğla Fabrikaları Derneği’nden temsilciler katıldı.

“Üzümle ilgili proje geliştirilecek”

4 gün süren eğitime katılanlarda bilgi birikiminin sağlandığına dikkat çeken Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel “Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile imzalanan proje kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteği ile bir ilki gerçekleştirerek kümelenme eğitimimizi tamamladık. Kümelenme eğitimi sonrasındaki yolumuzda belli oldu. Bölgemizin en önemli ihracat ürünü olan üzüm ile ilgili proje geliştireceğiz. Hep birlikte bu projede başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Daha sonra eğitime katılanların katılım belgeleri ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve Oda meclis Başkanı Süleyman Oral tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.