21 Eylül 2017 Perşembe 17:21
Şehitler Okulu’ndan Başkan Kayda’ya çiçekli teşekkür

Salihli Şehitler İlkokulu Müdürü Faruk Uysal ve Şehitler Ortaokulu Müdürü Aytun Kocatürk ile beraberindeki öğretmenler, okullarına destek veren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Salihli Belediyesi tarafından okul duvarlarının boyandığını belirten Okul Müdürleri Uysal ve Kocatürk, Şehitler Okulu’nun güzelleşmesine katkı sağlayan Başkan Kayda’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların iyi bir ortamda eğitim almaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Salihli Belediyesi’nin eğitime olan desteği devam ediyor. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyor, nazik ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.