08 Aralık 2017 Cuma 18:15
Salihli’de belediye personeline uyuşturucu eğitimi

Salihli Belediyesi personeline, Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince, “Uyuşturucu ile mücadele” eğitimi verildi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitimde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinden polis memurları toplantıya katılan Zabıta, Temizlik, Park ve Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri ve Kültür Sanat İşler Müdürlüğünden oluşan toplamda 60 personele, uyuşturucu maddeler, kullanan bağımlılar ve karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler konuları hakkında bilgiler verdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, “Manisa genelinde 17 ilçeye Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından, toplumumuzun bilinçlenmesi için eğitimler veriliyor. Bu tür seminerlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Sizlerden bu seminerleri dikkatlice dinlemenizi ve verilen seminerin hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.