19 Ocak 2018 Cuma 14:17
Öğrenciler karnelerini Başkan Karaçoban’dan aldı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Mustafa Beşikci ilköğretim Okulunda öğrencilerinin karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte ilköğretim, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Mustafa Beşikci ilköğretim okulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti. Karnelerini Başkan Karaçoban’ın elinden alan öğrenciler ise büyük mutluluk yaşadı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için gençlerimizin daha güzel eğitim almaları gerekiyor. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.