Editör
Editör
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:08
MOSB minikleri yine büyüledi

MOSB Anaokulu’nun muhteşem yılsonu gösterisi hafta sonu gerçekleşti. Manisa Organize Sanayi Bölgesi Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca öğrendiklerini, hafta sonu düzenlenen yılsonu gösterisinde sergiledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte aileler, MOSB Anaokulu öğrencisi çocuklarının şovlarıyla büyülendi. Sınıf sınıf sahne alan öğrenciler, izleyenlerden büyük alkış topladı. Minikler, bu yıl boylarından büyük gösterilere imza attı. Alışılagelmiş yılsonu gösterilerini layıkıyla yapan MOSB minikleri, finalde ise tiyatro gösterisiyle adeta parmak ısırttılar.

Son Güncelleme: 27.05.2019 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
U.kara 2019-05-28 12:11:08

Kres ve anaokulunda Avrupa standartlari ariyorsaniz Manisada Mosb kres 1. sirada gelir. Cocugumuz 3. yilina girecek ogrendikleriyle hergun resmen buyuleniyoruz. Kesinlikle ve siddetle tavsiye ederim herkese..