13 Aralık 2017 Çarşamba 13:02
Minik karikatüristler yeteneklerini sergiledi

Yunusemre Belediyesi Hanımlar Lokalinde Karikatürcüler Derneği Manisa Temsilciliği işbirliği ile yaz döneminde karikatür eğitimi alan öğrenciler hünerlerini Forum Magnesia’da sergiledi.

Yunusemre Belediyesi miniklerin kendini geliştirebilmesi için Karikatürcüler Derneği Manisa İl Temsilciliği ile işbirliği yaparak karikatür kursu açtı. İlçedeki 7 hanım lokalinde verilen karikatür derslerine katılan 160 öğrenci, Karikatürist İbrahim Atabey’den karikatür çizmenin inceliklerini öğrendi. Yaz döneminde kurs alan minikler hünerlerini Forum Magnesia Alışveriş Merkezinde “Minik Eller Karikatür Sergisi’yle beğeniye sundu.

Serginin açılışını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak, çocuklarla birlikte yaptı.

Eserlerini sergileyen minik yetenekleri kutlayan Şaver Yüksel, açılışta yaptığı konuşmada, “Kursa katılan öğrencilerimiz birbirinden güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu kursla çocuklarımız hem çizim yeteneklerini geliştirdiler hem de düşünme yeteneklerini artırdılar. İnşallah bu miniklerimiz gelecekte yeteneklerini geliştirmeye devam edecekler” diye konuştu.

Eğitim alan 160 öğrencinin karikatürlerinin yer aldığı Minik Eller Karikatür Sergisi 14 Aralık Perşembe Günü akşamına kadar gezilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.