Editör
Editör
21 Haziran 2019 Cuma 13:13
Manisa’nın düşleri süsleyen yeni anaokulu

Manisa’da Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan’ın öncülüğünde yeni bir eğitim kurumu açıldı. Manisa’nın tanınmış simalarından Abdullah Taşkan’ın kızı Ayşe Taşkan ve Rüştü Akçakın’ın kızı Gözde Aytaç ortaklığında açılan ‘Düşer Kasabası Anaokulu’ 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren Keçiliköy Mahallesi 5602 Sokak’ta hizmet verecek.

Düşler Kasabası Anaokulu’nun tanıtımı, Manisa protokolün yoğun katılımıyla yapıldı. Tanıtıma eski bakanlardan Rıza Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, eski belediye başkanlarından Bülent Kar, iki ailenin yakın dostları, işadamları ve davetliler katıldı.

Temsili açılış kurdelesi kesiminden önce saygı duruşunda bulunulurken ardından İstiklal Marşı okundu. Tanıtım töreninde konuşan iki ortak Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan, Manisa’nın eğitim camiasına yeni bir kurum kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından tanıtım törenine katılan davetliler okulu gezdi.İki girişimci kadının açtığı anaokulu davetliler tarafından tam not aldı.

Son Güncelleme: 21.06.2019 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.