05 Ekim 2017 Perşembe 13:35
Manisa Büyükşehir’den MCBÜ BESYO’ya spor desteği

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, kampüs içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi için destek istedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencilerinden Duygu Dağlı, Caner Akdaş ve Ahmet Eraslan, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü tarafından ağırlandı. Ziyarette öğrenciler, BESYO içinde bulunan halı sahanın yenilenmesi konusunda destek talebinde bulundu. Mehmet Güzgülü, öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini ve bu konuda destek olduklarını belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi spora alıştırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillerin sağlıklı nesiller olabilmeleri için sporun öneminin farkındayız. Bu yönde de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.