05 Ekim 2017 Perşembe 13:47
KPSS’de hızlı okuma teknikleri semineri

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kısayol Akademi işbirliği ile "KPSS’de Hızlı Okumanın Önemi ve Uygulama Teknikleri" adlı seminer düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "KPSS’de Hızlı Okumanın Önemi ve Uygulama Teknikleri" adlı seminer gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki seminerin konuşmacılığını KPSS’nin Pusulası Türkçe Kitabı Yazarı Mustafa Onur Bozkuş yaptı. Bozkuş, seminere katılım sağlayan öğrencilere, hızlı okumanın sınavlardaki önemini ve sınavlarda uygulanması gereken teknikleri anlattı. Seminerin konuşmacısı Mustafa Onur Bozkuş, seminerinde öğrencilerin faydalı bilgilere sahip olacaklarını dile getirdi. Bozkuş, “KPSS ve benzeri diğer sınavlara hazırlanan bireylerdeki konsantrasyon ve motivasyon eksikliği, sınav süresini yetiştirememe kaygısı, sınav sorularına kendini verememek gibi buna benzer sorunların ortadan kaldırılması amacıyla bu semineri düzenliyoruz. Bireyin odaklanmasını yükselterek, sınav başarısını arttırmak ve katkıda bulunmak, okuma hızını da en az iki kat arttırma hedefindeyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.