11 Ekim 2017 Çarşamba 16:31
İngilizceyi eğlenerek öğrenecekler

Şehzadeler Belediyesinin 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için hazırladığı İngilizce kursları bugün eğitime başladı. Günde 2 saat temel İngilizce dersi gören 110 öğrenci, video destekli derslerle İngilizceyi daha kolay öğrenecekler.

Şehzadeler Belediyesinin Gençlik Merkezi bünyesinde 5, 6 ve7.sınıf öğrencileri için açılan temel İngilizce kursları başladı. Haftada 2 saat boyunca video destekli ders görecek olan öğrenciler, İngilizceyi eğlenerek öğrenecekler.

Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadeler’de yaşayan öğrencilerin eğitimine gerekli olan her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir çalışmamızı daha hayata geçirdik. Gençlik Merkezimiz bünyesinde 5, 6 ve 7. sınıfta okuyan öğrenci kardeşlerimiz uzman İngilizce öğretmenleri tarafından eğlenerek İngilizce öğrenme imkânı bulacaklar. Katılımcı ve bol pratik yapılarak verilecek İngilizce derslerinde ayrıca teknolojik imkânlar da kullanılarak video destekli İngilizce eğitimleri yapılacak. Geçtiğimiz günlerde ilan ettiğimiz kursumuza yoğun bir talep oluştuğu için eğitimleri haftanın belli günlerine yayarak öğrencilerimiz İngilizce öğrenmesini sağlayacağız. Toplamda 110 öğrencimiz bu kurslardan faydalanarak İngilizceyi eğlenerek öğrenme imkanı bulacaklar” dedi.

İngilizce kurslarının ocak ayına kadar devam edeceğini ifade eden Başkan Çelik, önümüzdeki dönemlerde yeni kursların açılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.