12 Ocak 2018 Cuma 18:42
Eski mezunlardan öğrencilere üniversite tavsiyeleri

Manisa’nın Kula ilçesinde eğitim-öğretim veren Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olarak üniversiteye yerleşen 19 öğrenci, eski okullarında okuyan öğrencilerle bir araya gelerek, tercih ettikleri üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi, “Mesleklerin Tanıtımı ve Kariyer Günleri Semineri” kapsamında eski mezunlarını ağırladı. Kent Meydanı Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda 19 mezun öğrenci, tercih ettikleri üniversiteler ve bölümleri hakkında eski okullarının öğrencilerine bilgi verdi. Programın açılış konuşmasını yapan Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Gedik, “Sizler hayatınızın en önemli dönüm noktalarından olan zor bir dönemin içerisinde bulunmaktasınız. Hiç kuşku yok ki yaşamınızı şekillendirecek en önemli adımlardan biri meslek ve üniversite seçiminiz olacaktır. Böyle bir etkinlikte mezun olan 19 öğrencimizi, okulumuzda öğrenim gören 280 öğrencimizle buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bu bağlamda bu seminerin hazırlayıcılarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri kırmayarak, okulumuza gelen çok değerli mezunlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Burada paylaşılacak olan bilgilerin öğrencilerimizin gelecekteki eğitim hayatlarına yön göstermesi açısından faydalı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından her biri farklı bölüm dalında okuyan 19 mezun öğrenci, bölümleri hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programın sonunda okul müdür ve öğretmenleri mezun olan öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.