15 Aralık 2017 Cuma 17:18
Daha kaliteli hizmet için personele kişisel gelişim eğitimi

MASKİ Genel Müdürlüğü, etkili iletişim ve stresle başa çıkma konularında personele yönelik Kişisel Gelişim Eğitimi düzenledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içerisinde hizmet kalitesini yükseltmek adına düzenlediği eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından MASKİ’de görev yapan personele yönelik kişisel gelişim semineri düzenlenerek iş motivasyonunu artırmak amacıyla eğitim verildi. İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde katılımcılara, Performans Geliştirme Danışmanı İpek Alçı tarafından günlük işler içerisinde stresle başa çıkma ve etkili iletişim yöntemleri de anlatıldı. Çok sayıda personelin katıldığı eğitim programı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Personelin insan ilişkileri ve kişisel gelişim eğitimleri alması konusunda hassasiyetleri olduğunu belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Manisalılara daha kaliteli hizmet vermek amacıyla büyük bir titizlikle sürdürdüğümüz kurum içi kişisel gelişim seminerlerine devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin kalitesini artırmak için daha çok bilgi birikimi gerekir. Doğru eğitim ve doğru bilgi her zaman işimize yansıyacaktır. Bu anlamda personelimizin eğitim ve motivasyonu hizmetlerimizin kalitesi açısından çok önemlidir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.