19 Şubat 2019 Salı 14:20
Ali Rıza Çevik’ten örnek kampanya

Fen Bilimleri Öğretmeni Tansel Sakacı’nın koordinatörlüğünde geri dönüşüm ve geri kazanımın önemini daha iyi kavramak ve farkındalık yaratmak amacıyla öğrenciler pankart hazırlayarak okul bahçesinde sembolik eylem yaptılar. Diğer öğrencilerin dikkatini çeken uygulama sayesinde atık pil ve atık yağ toplama konusunda ciddi anlamda farkındalık yaratıldı.

Öğrencilerin sınıf içinden çıkarak, yaşayarak ve uygulayarak öğrenmelerinin önemini vurgulayan Sakacı, çevre eğitimi konusunda yol almak için öğrencilerin farkındalıklarının arttırılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Yakın zamanda öğrencileri için katı atık depolama tesislerine gezi düzenleyerek süreç hakkında bilgilendirilmelerini sağlayacaklarını vurgulayan Sakacı, tüm öğrencilerime, velilerine ve okul yönetimine çalışmalarını desteklediği için teşekkürlerimi sunarım şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.