02 Ocak 2019 Çarşamba 12:43
Yaralı halde bulunan şahin tedavi edildi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin veteriner hekim Volkan İşler tarafından yapılan tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kırkağaç’ta vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan şahin, Kırkağaç Belediyesi ekipleri tarafından tedavi edildikten sonra Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Vatandaşlar yaralı halde buldukları şahini Kırkağaç Belediyesi’ndeki görevlilere teslim etti. Veteriner Hekim Volkan İşler tarafından tüm tedavileri yapılan şahinin uzun süre aç kaldığı ve bitkin düştüğü tespit edildi. Yaralı şahin tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.