18 Ekim 2018 Perşembe 12:14
Spilos Trekking Nazarköy Kanyonu’nda

Manisa Spilos Kültür ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde etkinliklerini yürüten Spilos Dağcılık ve Trekking sezonun 2. Yürüyüşünü Kemalpaşa Nazarköy Kanyonunda gerçekleştirdi. Etkinliğe 70 doğasever katıldı. Spilos Trekking Başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada, kanyon yürüyüşünün oldukça zor, zor olduğu kadar da keyifli geçtiğini söyledi. Güllüpunar, Manisa’dan otobüslerle Nazarköy’e geldiklerini, burada kahvaltı molasının ardından kanyon yürüyüşünü gerçekleştirdiklerini, kanyonun dağcılık ve doğa sporları için son derece elverişli olduğunu, grup olarak kanyonu yürümekten son derece mutlu olduklarını belirtti. Kanyon yürüyüşünün ardından Nazarköy’de, nazar boncuğu üretilen atölyeleri ve hediyelik eşya satan dükkanları gezdiklerini söyleyen Güllüpunar, “Buradan otobüslerle Kazak Vadisi Alaş Kımız Çiftliğine gittik. Kımız Çiftliğinde bulunan otağda, “Otağın yapılışı, kımız ve Türk kültürünün özü” konulu sunumu izledik. Grup olarak güzel bir günde, güzel bir etkinlikte daha bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Etkinliğe katılan arkadaşlara doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Spilos Dağcılık ve Trekking 21 Ekim 2018 Pazar günü Gökgedik-Sınırkavağı-Çakıcı Köprüsü-Kayrak doğa yürüyüşünü gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmak için en geç 20.10.2017 Cumartesi günü saat 15:00’a kadar 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız. Ayrıntılı bilgi için www.spilostrekking.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğe bütün doğaseverler davetli. Haber Merkezi

Son Güncelleme: 01.11.2018 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.