15 Mart 2018 Perşembe 11:33
Spilos Dağcıları Bağyurdu-Zeybekpınarı’nda

Spilos Dağcılık başkanı Mehmet Güllüpunar geziyi şu sözlerle anlattı: “Bağyurdu’nda kahvatı molasının ardından arkadaşlarımızı yerleşim yeri, parkur ve yürüyüş kuralları hakkında bilgilendirdik. Bu rota Bağyurdu’ndan Çaldede Dağına kadar uzanan en çok sevdiğimiz parkurlardan biri.

Bu mevsimde doğa canlanmış, alını, morunu, yeşilini kuşanmış tüm güzelliklerini sunuyor adeta büyülüyordu insanı. Doğada olmanın doğayla bütünleşmenin ruh ve vücut sağlığı için ne kadar önemli olduğunu yaşayarak hissediyorduk.

Asırlık çınar ağaçları arasından akan suyun sesini ve kuş seslerini dinleyerek saatlerce yürüdük. Keçi ağılının yanından geçerken oğlakları sevdik. Çobanlık yapan 7-8 yaşlarında iki çocukla sohbet ettik. Grubumuzun halay ekibi yine boş durmadı. Mahmut abi başta en güzel

oyunlarını oynadılar. Grup olarak hep birlikte güzel bir günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Etkinliğe katılan üyelerimize doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.”

Spilos Dağcılık 18 Mart 2018 Pazar günü Türkmen Şelalesi Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız. www.spilostrekking.com internet adresinden de bilgi alabilirsiniz. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.