26 Nisan 2018 Perşembe 11:16
Spilos Dağcıları Arapapıştı Kanyonu’nda

Spilos Dağcılık Kulübü başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada: 

21-22-23 Nisan tarihlerinde üç gün boyunca Kültür Gezileri, Doğa Yürüyüşleri gerçekleştirdik. Birinci gün: Aydın’ın Bozdoğan ilçesi sınırları içinde bulunan Arapapıştı Kanyonu’nda tekne turu ardından Arpaz Beyler Konağı gezisi ve Harpasa Kalesi Doğa Yürüyüşü. İkinci gün; Pamukkale (Travertenler)ve Hierapolis Antik Kenti Kültür Gezisi. Üçüncü gün, Afrodisias Antik Kenti Kültür Gezisi ve Bahçeköy Şelalesi Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirdik. Rüya gibi üç gün geçirdik. Üç gün boyunca bizlerle bir arada olup çevreyi ve Hierapolis’i, Afrodisias’ı, Arpaz Beyler Konağı’nı şiirsel anlatımı ile tanıtan Spilos Dağcılık Kulübünün kurucu yönetim kurulu üyelerinden Arkeolog Umut Doğan arkadaşımıza, etkinliğimize desteklerinden ve katkılarından dolayı Nazilli Kaymakamı Sayın İbrahim Küçük’e, Karacasu-Yenice Muhtarı doğasever-çevreci Cavit Bey’e teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliğe katılan üyelerimize, doğaya, çevreye, tarihimize, kültürümüze gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Spilos Dağcılık 29 Nisan 2018 Pazar günü Bozdağ Zirve Tırmanışı ve Gölcük Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirecektir. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 7177 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız. www.spilostrekking.com adresinden de bilgi edinebilirsiniz. Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.