07 Kasım 2018 Çarşamba 10:40
Spilos Dağcıları Ansızca Kanyonu’nda

Spilos Dağcılık&Trekking Kulübü başkanı Mehmet Güllüpunar, “Spil Dağı’nın güney yakasında bulunan Ansızca Kanyonu’nda kulübümüz sporcuları ilk defa yürüdü. Kapuzbaşı-Ansızca Kanyonu zorluk derecesi yüksek bir parkurdu.70 doğaseverle başladığımız bu zorlu ve zorlu olduğu kadar da keyifli yürüyüşü fire vermeden tamamladık. Kapuzbaşı’ndan başladığımız doğa yürüyüşümüze kanyon boyunca devam ettik. Kanyonun bazı yerlerindeki su birikintileri geçişlerimizi zorlaştırıyordu. Zor yerlerden yardımlaşarak geçtik. Çınardibi’nde verdiğimiz öğle yemeği molasının ardından yürüyüşümüzü Ansızca köyünde bitirdik.

Güzel bir günde, zorlu ve güzel bir parkurda üyelerimizle birlikte yürümenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Etkinlik boyunca dayanışmanın, yardımlaşmanın, dostluğun, arkadaşlığın, paylaşımın en güzel örnekleri sergilendi.

Etkinliğe katılan tüm üyelerimize doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan ayrıca yürüyüş boyunca gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Spilos Dağcılık&Trekkling 11 Kasım 2018 Pazar günü Sinancılar-Ovacık  parkurunda(Atatürk’ü Anma Yürüyüşü)Doğa yürüyüşü gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız. Ayrıntılı bilgi için: http://www.spilostrekking.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Meryem İLGİNLİ

    

Son Güncelleme: 13.11.2018 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.