Editör
Editör
26 Temmuz 2017 Çarşamba 19:48
Spil’de gece yürüdüler

Yaz mevsiminde aşırı sıcaklar nedeniyle Pazar Yürüyüşlerine geçici bir süre ara veren Spilos Dağcılık&Trekking Spil Dağında gece Yürüyüşü gerçekleştirdi. Spilos Dağcılık Başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada, “22-23 Temmuz’da üyelerimizden gelen talep üzerine Spil Dağında Gece Yürüyüşü gerçekleştirdik. Geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 23.00’da başladığımız yürüyüşü 23 km yürüyerek Pazar sabahı 07.00’da bitirdik. Arkadaşlarımızla gece yürüyüşünde yeniden bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Spil Dağı’nın güzelliklerini gece gözüyle görme ve keşfetme fırsatımız oldu. Etkinliğe katılan üyelerimize doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” dedi. Yeni yürüyüş sezonunu eylülün üçüncü haftasında açacaklarını söyleyen Güllüpunar, “5-15 Ağustos tarihlerinde Balkan Turu gerçekleştireceklerini, böylelikle etkinliklerini yurtdışı programlarla da zenginleştireceklerini belirterek tüm doğaseverler etkinliklerimize davetlidir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.07.2017 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Haydar ÖZLÜ 2017-08-15 01:09:09

Merhaba,
Bu haberi veriş tarzınız da hata var.
Ben ve benim dışımda Manisa da yaşayan dağcılar yıllardan beri gruplar olarak kendi üyelerimiz dışında Manisa haricinde gelen arkadaşlarımız ve üyelerimizle yaz,kış gece yürüyüşleri yapıyoruz,Manisa ilçeleri dahil !2 dağcılık yürüyüş grupları ile kulüp derneklerden oluşan yapıda müşterek hareket etmekteyiz,kaldı ki çalışmalarımız mahalli ve ulusal kanallarda gazetelerde yayımlanırken sizin böyle bir olayı ilk kez gerçekleşiyor gibi sunmanız abestir.

Avatar
Ali Haydar ÖZLÜ 2017-08-15 01:10:26

Merhaba, Bu haberi veriş tarzınız da hata var. Ben ve benim dışımda Manisa da yaşayan dağcılar yıllardan beri gruplar olarak kendi üyelerimiz dışında Manisa haricinde gelen arkadaşlarımız ve üyelerimizle yaz,kış gece yürüyüşleri yapıyoruz,Manisa ilçeleri dahil 12 dağcılık yürüyüş grupları ile kulüp derneklerden oluşan yapıda müşterek hareket etmekteyiz,kaldı ki çalışmalarımız mahalli ve ulusal kanallarda gazetelerde yayımlanırken sizin böyle bir olayı ilk kez gerçekleşiyor gibi sunmanız abestir.