Editör
Editör
19 Aralık 2019 Perşembe 11:49
Sokağın sorununu Büyükşehir çözdü

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 4701 Sokak’ta bir kurumun yaptığı çalışma sonrası sokağın asfaltı bozuk bir şekilde bırakılmış, mahalle sakinleri yaklaşık 2 aydır yetkili bulamamış ve zor günler yaşamıştı. Gazetemiz, geçtiğimiz günlerde bu konuyu gündeme taşımış, mahalle sakinlerinin yardım talebine yer vermişti. Mahallelinin yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi koştu.

Sokak içinde yolun yaklaşık 2 ay boyunca kazılı bir şekilde kalması ve yağmurlarla birlikte sokağın çamur deryasına dönmesiyle mahalleli çile çekmişti. Sorunlarına çözüm bulamayan mahalle sakinleri son çareyi gazetemize başvurmakta bulmuştu. Gazetemizin dile getirdiği sorunun ardından sorunu Manisa Büyükşehir Belediyesi çözdü.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, baştan sona bozuk olan sokağı ekiplerini göndererek asfaltladı. Sokakta oluşan çukurlardan araçların geçmesiyle çamurlu yağmur sularının zemin dairelerin balkonlarından evlerine kadar girmesiyle zor günler geçiren mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir şinas 2020-01-21 13:30:30

Alah razı olsun belediyeden ne kadar teşekkür etsek az yoksa diyanetin yapacağı yoktu.