10 Ekim 2017 Salı 16:58
Selendi Belediyesi’ne çevreye duyarlı destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Selendi Belediyesi’ne 300 adet çöp konteyneri verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi’ne ilçede çöp sorunu yaşanmaması amacıyla 300 adet çöp konteyneri verdi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım yetkili personel ile birlikte ilk olarak Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç ile bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin çevreye duyarlı projeler üretmeye ve bu konuda çalışmalar yapmaya devam ettiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Geçen hafta açılışını yaptığımız yüzde yüz kamu yatırımı ile Türkiye’nin en büyük entegre tesisinin işletme planlarından birisi olan şehrin tüm çöpünün tamamen taşınması için çalışmalarımız devam ediyor. Selendi Belediye Başkanımız ve ilgili arkadaşlarımızla görüşmemiz neticesinde ve çevreye duyarlı bir belediye olduğundan dolayı ilçede çöp konteyneri ihtiyacı olduğu beyan edildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatı ile çöp konteynerleri alındı. Hayırlı olsun. Çevreye duyarlı bir belediye oldukları için de teşekkür ediyorum” dedi.

Selendi Belediyesine verilen ve ilçenin genelinde muhtelif noktalara dağıtılacak çöp konteynerlerinin ilçede çöp sorunu yaşanmaması için kullanılacağını dile getiren Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş sözlerine geçen hafta açılışı gerçekleştirilen Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Savaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’ya yatırımlarını artık herkes görüyor. Şehir şantiyeye dönmüş durumda. Her yerde çalışma var. Geçen hafta açılan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışını takiben, Büyükşehir Belediyesinin çevreci anlamdaki yatırımına, bu ritmine ayak uydurma adına, biz de ilçemizdeki tüm çöplerin düzenli bir şekilde toplanabilmesi adına, çöp konteyneri talep ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün talebimize hemen cevap verdi. 300 adet çöp konteyneri mahallelerimize dağıtılacak ve düzenli bir şekilde toplanacak. Selendi’de de yakın zamanda çöp transfer istasyonu faaliyete geçecek. Büyükşehir’in Büyük Başkanından Büyük hizmetleri görmeye devam ediyoruz. İlçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.