22 Ocak 2018 Pazartesi 15:21
Mevsimlik çiçekler Alaşehir’in her yanında

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde çiçeklendirme ve bakım onarım çalışmalarını şehrin geneline yayarak sürdürüyor. Şehir giriş ve çıkışları başta olmak üzere, Kent Meydanı, Alparslan Türkeş Meydanı, Bülent Ecevit Meydanında yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin adet çiçek dikilerek kentin estetik görünümü tazelendi. Öte yandan ağaçların dökülen yapraklarının da park ve bahçelerden toplama işlemi ve çocuk oyun gruplarının temizlikleri de devam ediyor.

Çiçeklendirme ve bitki dikimi çalışmalarının ilçedeki tüm parklarda, yeşil alanlarda, kaldırımlarda, refüjler ve kavşaklarda devam edeceğini anlatan Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri mevsimlik bitki ve ağaç dikimi çalışmalarının yanı sıra ekiplerin bir yandan da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise, “Kışlık mevsimlik çiçek çalışmaları kapsamında şehrimizin muhtelif bölgelerine çeşitli bitki ve çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. İlçenin ulaşımında önemli yeri olan güzergahları renklendiriyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda çeşitli bitki ve çiçekleri toprakla buluşuyor. Parklarımızda da sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Gerek temizliği, gerek yenilenmesi, gerekse yeni oyun gruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Başlattığımız çalışmaların hemşehrilerimizin yüreklerine sevgi, yüzlerine tebessüm getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.