03 Ekim 2017 Salı 15:18
Gördes çöplüğü tarihe karışacak

Gördes çöplüğündeki ilaçlama çalışmalarını inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin faaliyete geçmesiyle vahşi depolama son bulacak. Böylelikle ilaçlama faaliyetlerimiz de çok daha kolay ve verimli hale gelecek” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, daire başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmaları incelemek üzere Gördes ilçesini ziyaret etti. Akbaş’a Manisa Büyükşehir Belediyesi Kooordinasyon İşleri Müdürü Alp Sefa Gökkaya da eşlik etti. Gördes çöplüğünde ilaçlama faaliyetlerini inceleyen Daire Başkanı Talip Akbaş, yetkililerden konuyla ilgili bilgi aldı. Manisa’da çöplerin depolanması ve bertarafıyla ilgili yeni bir dönem başladığını ifade eden Akbaş, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılacağı görkemli bir törenle açılacak Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte çöplüklerdeki mevcut görüntü tarih olacak. Transfer istasyonlarıyla çöplerimiz dev tesise taşınacak. Böylece çöplüklerde yürüttüğümüz ilaçlama faaliyetlerimiz de daha kolay ve verimli hale gelecek. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.