21 Ocak 2018 Pazar 13:08
Gökçeören’in altyapı dönüşümünde sona gelindi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmasındasona yaklaştı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında 55 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Mahallenin 40 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldırıldığı altyapı çalışmasının hemen ardından kilit parke taş döşemesi yapılacak. Kısa süre içerisinde başlayacak olan üstyapı çalışması ile Gökçeören sakinleri yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşacak. MASKİ ekipleri, mahallede yürütülen çalışmalar nedeniyle bozulan yollarda da vatandaşlar mağduriyet yaşamaması için malzemeli bakım gerçekleştiriyor. Yağışlı havalar ve ağır tonajlı kamyonların tahrip ettiği yollar ekiplerin yoğun mesaisi ile düzeltiliyor.

Gökçeören Mahalle Muhtarı Hekmet Eren, altyapı çalışmalarında bazı zorluklar çektiklerini ancak MASKİ ekiplerinin ortaya çıkan sıkıntılara çözüm üretmek adına anında müdahalede bulunduğunu söyledi. Muhtar Eren, “Mahallemiz oldukça büyük. Toplamda 55 kilometrelik bir altyapı çalışması yapılan mahallemizde yağışlı havalar ve ağır tonajlı kamyonlar yollarımıza zarar verdi. Sağolsun MASKİ ekipleri, yollarımızı düzgün hale getirmek için mıcır serme işine başladı. Kısa bir süre içerisinde çalışmalar bitecek. O zaman mahallemiz bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.