03 Ekim 2017 Salı 16:10
Gökçeören’de altyapı çalışmalarına devam ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 9 milyon TL yatırımla Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nde başladığı 55 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasına hızla devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışma kapsamında, Kula’nın Gökçeören Mahallesi de altyapı dönüşümünü yaşıyor. İlk olarak 27 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, ardından 28 kilometrelik içme suyu hattı yenileme işine başlayacak. 9 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje tamamlandığında mahalle sakinleri uzun yıllar kullanacakları sağlıklı altyapı ağına kavuşacak. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise mahalleye 71 bin metrekare kilit parke taş döşenecek. MASKİ Genel Müdürlüğü, proje kapsamında mahalleye içme suyu deposu inşa edecek. Ayrıca, mahallede bulunan 3 depoyu da yenileyecek olan ekipler, vatandaşın daha sağlıklı sistemlerle içme suyu tüketmesini sağlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.