24 Ağustos 2017 Perşembe 13:54
Demirci’nin 6 mahallesinin altyapısı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin 6 mahallesinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının ardından toplamda 160 bin metrekare kilitparke ile 20 kilometre bordür taşı döşedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde mahallelere yaptığı alt ve üstyapı yatırımlarıyla yerleşim yerlerini altıyla üstüyle yeniliyor. MASKİ’nin bu kapsamda Demirci’de tamamladığı çalışmalar da vatandaşların takdirini kazandı. 101 Mahalle Projesi ile ilçenin 6 mahallesinde 65 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon ana hattı inşa eden MASKİ, mahallelere kilit parke taş da döşeyerek yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar ile Alaağaç, İmrenler, Küpeler, Yarbasan, Yeşildere ve Çataloluk mahallelerinde toplamda 160 bin metrekare kilit parke ile 20 kilometre bordür taşı döşendi.

“Öğrencilerimiz, kışın ayakkabılarının üstüne poşet geçirip geziyorlardı”

Alaağaç Mahalle Muhtarı Hamza Akarsu, “MASKİ’ye yaptığı alt ve üstyapı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalardan memnun olmamak mümkün değil. Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz varolsunlar. Sayelerinde yapılıyor bu işler. Her hizmete koşuyorlar” derken, İmrenler Mahalle Muhtarı Saadettin Akgül de şunları söyledi: “Mahallemize yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mahallemize güzel işler yapıldı. İmrenler halkı olarak çok memnunuz”

Çocukların okula giderken ayaklarına poşet geçirdiğini kaydeden Küpeler Mahalle Muhtarı Osman İzci, “Mahallemizin altyapısı 40 yıl önce atalarımızın kendi imkanlarıyla yaptıkları şekildeydi. O kadar eskiydi ki 3-4 günde bir arıza olduğundan MASKİ ekipleri bizim köyden çıkamaz olmuşlardı. Öğrencilerimiz, kışın ayakkabılarının üstüne poşet geçirip geziyorlardı. Cengiz Başkanımız sayesinde bu sıkıntılarımızdan kurtulduk. Allah bu çalışmalarda emeği geçen herkesten bin kere razı olsun.” dedi.

Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını Yarbasan Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar mahallenin çok güzel olduğunu ve hizmetlerin devamını da beklediklerini dile getirirken, Yeşildere Mahalle Muhtarı Yüksel Topuz, “Bizim kanalizasyonumuz eskiden çaya akıyordu. Şimdi çok güzel hattımız var. Köyümüz çok sağlıklı oldu. İçinin taşları da yapıldı, çok güzelleşti. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun” şeklinde konuştu.

Çataloluk Mahalle Muhtarı Ali Göktepe ise şunları dile getirdi: “50 sene önce insan gücüyle yapılan altyapımız yepyeni oldu. MASKİ’den Allah razı olsun. Yapılmaz denen ne varsa yapıldı. Köyümüz örnek bir köy oldu. Cengiz Başkanımız da Yaşar Müdürümüz de sağolsunlar. Geçtiğimiz gün Balıkesir’e gittiğimde orada bile Manisa’da Cengiz Başkanın ve MASKİ’nin çalışmalarının takdir topladığını gördüm. Başarılı olunca namı oraya kadar ulaşıyor. Baştan sona emeği olan herkese tek tek teşekkürler.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.