03 Ekim 2017 Salı 15:36
Borlu-Selviler’e 7 kilometre sathi kaplama

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Köprübaşı’na bağlı Borlu Mahallesi ile Selviler Mahallesi’ni birbirine bağlayan 7 kilometrelik yolda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

İl genelinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’na bağlı Borlu Mahallesi ile Selviler Mahallesi arasında kalan yolda 7 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir de çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye gitti. Daire Başkanı Fevzi Demir’e incelemeleri esnasında Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem de eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat bir şekilde sağlaması ve trafik güvenliğinin sağlanması adına asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Borlu Mahallesi ile Selviler Mahallesi arasında kalan 7 kilometrelik yolumuzda da 2. Kat asfalt çalışması yapılmış olup, yol bakım ve onarım çalışmasının ardından sathi kaplama çalışmalarımız tamamlandı. Vatandaşlarımızın yolumuzu kazasız belasız bir şekilde kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.