03 Ekim 2017 Salı 13:58
Alaşehir Belediyesi’nden asfalt çalışması

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 3 mahallede asfalt çalışması başlattı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede başlattığı asfalt çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın talimatı ile ilçe merkezinde ve kırsal mahallerde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şeyhsinan ve Kemaliye Mahallesi’ndeki yollara asfalt kapladı. Ekipler Kemaliye Mahallesi’ndeki yollarda düzenli olarak asfalt yama tamiratı yaparken Şeyhsinan Mahallesi’nde ise toplamda 3 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Öte yandan mahalledeki sokaklarda kaldırımlarda da boyama işlemi yapıldı.

Çarıktekke Mahallesi’nde de çalışmalarına başlayan ekipler mahalle yollarında satih kaplama yaptı. Yollarda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Çarıktekke Mahalle Muhtarı Kazım Topak, "Başkanımıza sorunlarımızı anlattık. Sağ olsun hemen harekete geçti. Ekipler gece gündüz çalışıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.