14 Aralık 2017 Perşembe 13:34
Uyuşturucu hapla yakalanan 3 kişi tutuklandı

Manisa’nın Soma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan 3 kişi uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini yaptığı gerekçesiyle tutuklandı.

Manisa’nın Soma ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İlçede uyuşturucu kullandığı ve satışını yaptığı tespit edilen F.Z., T.T. ve Y.İ. isimli 3 kişi ekipler tarafından yakın takibe alındı. Ekiplerin yaptığı operasyonda F.Z., T.T. ve Y.İ. isimli şahıslar 69 adet ecstasy hapla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Soma Emniyet Müdürlüğü son dönemde uyuşturucuyla alakalı 23 kişiye işlem yaparak, bu kişilerden 71 adet hap ve 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.