30 Haziran 2017 Cuma 18:36
Turgutlu’da çöplük yangını

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çöplük alanında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışıyor.

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Kızılyokuş mevkiinde bulunan çöplük alanda yangın çıktı. Yaklaşık 44 dereceye varan hava sıcaklıklarından dolayı biriken metan gazının tutuşması sonucu çıktığı düşünülen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Bölgeden yükselen dumanları görenler, itfaiye, orman ekipleri ve jandarmaya bildirdi. Metan gazı sıkışması nedeniyle çöplükte aralıklarla patlama da meydana geldi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye araçları ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı arazözler, söndürme çalışmalarına başladı. Patlamalar nedeniyle müdahalelerin güçlükle sürdüğü bildirildi.

Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışırken, şu an için çevreyi tehlike altına sokacak bir durum gözükmediği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.