08 Mart 2023 Çarşamba 17:41
Tarlada erkek cesedi bulundu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı kırsal Yukarıçobanisa Mahallesindeki bir tarlada yanında pompalı tüfek bulunan erkek cesedi bulundu. Cesedin 38 yaşındaki İsmail Arslan’a ait olduğu tespit edilirken jandarma konuyla ilgili inceleme başlattı.

Olay bugün 13.40 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı kırsal Yukarıçobanisa Mahallesi’nde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezine tarlada cansız yatan bir erkek şahıs olduğu ihbarının yapılması üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde başından vurulmuş halde bulunan İsmail Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Arslan’ın yanında bulunan pompalı tüfek incelemeye alınırken, jandarmanın olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.